Alkaline knoopcel batterijen

Alkaline knoopcel batterijen worden veel gebruikt in speelgoed , verlichting , afstandbedieningen , deurbellen en vele andere toepassingen. Er zijn veel verschillende soorten , en daarbij worden er voor iedere soort ook nog een verschillende codes gebruikt , wat het onoverzichtelijk maakt. De meest gebruikte alkaline knoopcel is de LR44 / AG13 knoopcel.

De knoopcel batterijen die het meeste voorkomen zijn:

LR43 , ook wel AG12 genoemd en leveren een spanning van 1,5 volt.

LR44 , ook wel AG13 genoemd en leveren een spanning van 1,5 volt.

LR54 , ook wel AG10 genoemd en leveren een spanning van 1,5 volt.

Uiteraard zijn er nog veel meer soorten , maar dit zijn de belangrijkste en meest gebruikte. Buiten deze codes worden er nog meer gebruikt , in onze webshop kunt u deze allemaal vinden. Bij batterijenstunter kunt u voor deze knoopcel batterijen terecht , we leveren de topmerken Duracell en GP. De knoopcel batterijen van GP zitten op blisters van 10 stuks en zijn veel goedkoper , dus als u een grotere behoefte heeft , raden we deze zeker aan. Houdt u er wel rekening mee dat ze niet al te lang bewaard kunnen worden. De varianten van Duracell zitten per 2 stuks verpakt.

Veel mensen gebruiken dit soort batterijen ook in horloges. Dit raden wij echter af , omdat er voor horloges speciale horlogebatterijen zijn die op basis van zilveroxide gemaakt zijn. die gaan niet lekken en gaan veel langer mee. Ook kunt u de zilveroxide batterijen gebruiken als vervanger voor de normale alkaline varianten , ze zijn wel iets duurder , maar gaan ook langer mee. Heeft u meer informatie nodig , neemt u dan contact met ons op.

Batterijenstunter , ook voor al uw knoopcel batterijen de beste keuze.