BDSM artikelen

Wat is nou precies het verschil tussen BDSM artikelen en normale seksspeeltjes? Eigenlijk is dit moeilijk aan te geven, want bijvoorbeeld een dildo of vibrator kan net zo goed gebruikt worden tijdens een BDSM spel. Toch karakteriseren BDSM artikelen zich vooral als speeltje waarmee je partner ongemak kunt bezorgen, kunt controleren, kunt pijnigen of je dominantie of juist onderdanigheid kenbaar kunt laten maken. Dit is eigenlijk ook het grote verschil. Zweepjes, boeien en bondage artikelen worden nou eenmaal doorgaans niet gebruikt als seksspeeltje, maar puur als tool om samen met je partner van een BDSM spel te genieten. BDSM artikelen zijn er dan ook al in allerlei soorten maten, designs en mogelijkheden. Een kijkje in een BDSM shop laat al zien dat je al gauw honderden verschillende artikelen te vinden zijn.

Welk BDSM artikel kies jij?

BDSM kan solo ervaren worden. Hiervoor zijn er een aantal speeltjes te vinden, maar vele malen spannender en vaker voorkomend is het natuurlijk om dit te delen met je (seks)partner. Samen met je partner komen er hele andere artikelen om de hoek kijken. Je slaat immers niet jezelf op de billen met een zweepje. Overleg vooraf dan ook met je sekspartner over welke speeltjes jullie wensen en welke fantasieën jullie hebben. Zodoende kunnen jullie samen op zoek gaan naar BDSM toys die hierop aansluiten. Zeker bij bepaalde fantasieën zijn specifieke speeltjes vereist. In een gemiddelde BDSM shop vind je een groot scala aan verschillende artikelen voor bijna elke ervaring. Ook voor specifieke fetisjen kun je hier terecht.

Winkelen naar BDSM speeltjes

Het winkelen naar BDSM speeltjes vindt uitsluitend online plaats. Waar je voorheen stad en land moest afreizen om een BDSM winkel te bezoeken, doe je dit tegenwoordig vanuit de discretie van je eigen huis. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding en je kunt al heerlijk gaan winkelen. In online BDSM shop winkel je erg eenvoudig en wordt vaak de volgende dag je bestelling al thuis bezorgd. Daarnaast zijn de prijzen lager, het aanbod groter en wordt je tijdens het winkelen niet herkend, omdat de bestellingen discreet worden behandeld. Wacht niet langer en geniet van de kinky mogelijkheden.