Een professionele facelift bij Blooming: Krijg een jongere, stralende huid

Kijk je in de spiegel en zie je een vermoeide, oudere versie van jezelf? Bent u niet tevreden met het uiterlijk van uw huid? Zo ja, dan overweegt u misschien een facelift. Een facelift kan de rimpels en plooien in uw wangen, hals en kaaklijn corrigeren, waardoor u er jeugdiger uitziet. Onze ervaren plastisch chirurgen zullen met u samenwerken om een behandelplan op te stellen dat aan uw individuele wensen en doelen voldoet. Met een facelift bij Blooming Plastische Chirurgie kunt u prachtige, natuurlijk ogende resultaten bereiken.

Wat zijn de redenen om een facelift te nemen?

Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor een facelift. Sommige mensen willen er gewoon jonger uitzien, terwijl anderen het uiterlijk van hun huid willen verbeteren. Een facelift kan ook gebruikt worden om asymmetrie in het gezicht te corrigeren of om andere zorgen over uw uiterlijk weg te nemen.

Tijdens een facelift worden uw huid en het onderliggende spier- en bindweefsel strakker getrokken en wordt overtollig weefsel verwijderd. Daardoor ziet u er weer jonger uit. Welk type facelift voor u geschikt is, hangt af van uw individuele behoeften en doelen. Tijdens het intakegesprek zal uw plastisch chirurg met u de wensen en mogelijkheden van een facelift bespreken.

Bij Blooming bieden onze ervaren plastisch chirurgen verschillende mogelijkheden voor een facelift, waaronder een mini facelift, een mid facelift, en een volledige facelift. Wij bieden ook niet-chirurgische facelifts aan, zoals de liquid facelift.

Een mini-facelift is een minder invasieve optie die gebruikt kan worden om milde tot matige rimpels en huidverslapping rond uw wangen, kaaklijn, en hals te corrigeren. Een mid facelift pakt ernstigere rimpels en huidverslapping in deze gebieden aan. Een volledige facelift is een uitgebreidere ingreep die de bezorgdheid over uw hele gezicht kan wegnemen, met inbegrip van uw voorhoofd, ogen, neus en lippen.